פיצה מקמח שקדים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פיצה מקמח שקדים

לבצק:

1ביצה

כפית מים

כפית שמן

מעט מלח

כוס קמח שקדים

לערבב היטב עד לקבלת בצק אחיד(ניתן להוסיף קמח או מים במידת הצורך)

לשמן טוב נייר אפיה,להניח את הבצק ומעל להניח עוד נייר אפיה משומן,

לרדד עם מערוך מעל דק דק עד לקבלת ריבוע גדול.

להסיר בזהירות את הנייר העליון ולהעביר לתבנית תנור.

לרוטב:

1 רסק עגבניות ללא סוכר(חברת "מעולה")

מעט פלפל שחור,מלח,אורגנו,שום גבישי,שמן זית,לפי הטעם…..

לערבב ולמרוח על הבצק ,לפזר גבינה צהובה מגורדת .

אפשר להוסיף זיתים, בצל, פטריות…..

לאפות על 180 מעלות במשך כעשרים דקות עד להשחמת הקצוות.

לחתוך לריבועים.

                                          בתאבון!!!!

הרשמו לניוזלטר שלנו