חומרים:
1 כוס פקאנים
1 כוס שקדים (אפשר שלם אבל אני אוהבת פרוס/גפרור)
1 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס קוקוס טחון (לא קמח)
1/2 כוס שמן קוקוס נוזלי
1/4 כפית מלח
2 כפיות קינמון
1/4 כוס סילאן
1/4 כוס דבש
1 כפית וניל
1/2 כוס צימוקים
הוראות הכנה:
1. לשים פקאנים, שקדים ואגוזי מלך בבלנדר על pulse. לא לטחון אותם! הרעיון הוא להגיע לחתיכות קטנות יותר של אגוזים.
2. לשים את האגוזים בקערה ולהוסיף את שאר הרכיבים, חוץ מהצימוקים
3. מורחים את התערובת באופן שווה על תבנית אפייה גדולה
4. להכניס לתנור מחומם ל150 מעלות ולאפות ל25 דקות
5. להוציא מהתנור ולפזר את הצימוקים על כל הגרנולה, ולהכניס אותם פנימה עם האצבע.
6. לקרר את הגרנולה במקרר ולחתוך לקוביות.
בתאבון:)