עוגיות קוקוס וחמאת בוטנים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות קוקוס וחמאת בוטנים

  1. וחצי כוס קמח שקדים

1/4 כוס  קוקוס

2 כפיות. סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

1 ביצה

כפית. וניל (וניל, מים ואלכוהול בלבד)

2/3 כוס חמאת בוטנים (בוטנים ומלח בלבד)

2/3 כוס דבש

3/4 ג. בוטנים לא מלוחים קצוצים

מערבבים חומרים יבשים יחד בקערה גדולה. מוסיפים חומרים רטובים ומערבבים יחד. מכיוון שהבצק כל כך דביק, מערבבים ביד אם צריך, בעזרת מרית חזקה. מוסיפים בוטנים ומערבבים היטב. מגלגלים בצק בכדורים ומניחים על תבנית עם ניר אפיה. השתמשו במזלג כדי ליצור עיצוב שתי וערב. מנקים את המזלג בקערת מים בין כל אחד למניעת הדבקה. אופים בחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות, עד שהקצוות שחומים זהובים.

טיפ לעוגיות פריכות יותר:

מצננים תנור ל -170 מעלות ואופים מחדש עוגיות למשך 1.5 עד שעתיים. העוגיות תצאנה קראנציות…

הרשמו לניוזלטר שלנו