רולדה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רולדה

החומרים לבצק:

4 ביצים

2 כפות דבש

1 כפית מיץ לימון

1 וחצי כוס קמח שקדים

רבע כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:

להקציף הביצים, דבש ומיץ לימון

להוריד מהירות ולהוסיף קמח וסודה לשתיה

לשטח על ניר אפיה משומן ולאפות בחום בינוני כ20 דקות

להפוך על מגבת ולגלגל

מילוי חלבי:

לרסק בבלנדר 1 קוטג' 9%, לשים על ניר סופג במסננת ללילה, להפוך לצלחת ולהוסיף רבע כוס דבש או 50 גר' סוכרזית

כפי שטוחה קפה טורקי

למלא הרולדה ולגלגל, חלק מהגבינה למרוח מלמעלה, אפשר לפזר קוקוס או אגוזים טחונים

מילוי פרווה: ריבה טבעית למריחה או דבש ולפזר קוקוס ולגלגל.

הרשמו לניוזלטר שלנו