לחם שקדים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לחם שקדים

החומרים:

5 ביצים שלמות

מעט מלח

1/4 כוס שמן

1/4 כוס דבש או סוכרזית

7-8 כוסות קמח שקדים

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים חזק כ-10 דקות.

להוסיף באיטיות את שאר החומרים ולערבב בצורת קיפול.

לאפות בתבנית חד-פעמית מאורכת 10X20 בחום של 160 מעלות כשעה עד שמשחים יפה מלמעלה.

לאחר שהלחם מתקרר פורסים פרוסות דקות ומייבשים בתנור על רשת בחום מינימלי מספר שעות (יש לשים לב שהפרוסות לא ייחרכו).

הרשמו לניוזלטר שלנו