חומרים:
2 וחצי כוסות קמח שקדים
קורט מלח
1 כפית סודה לשתיה
1 כף קינמון
רבע כפית ציפורן טחון
4 ביצים
חצי כוס דבש
חצי כוס שמן קוקוס או חמאה מומסת
חצי כוס צימוקים/ אפשר חתיכות תפוחים
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים והרטובים בנפרד, חוץ מצימוקים או תפוחים
לערבב את 2 התערובות ביחד ולהוסיף את הצימוקים או התפוחים
אופציה לקישוט- לחתוך עגולי תפוח וללחוץ קצת מעל העוגה
לאפות חצי שעה על 180 מעלות
להשאיר את העוגה שעה בתנור שלא תיפול