עוגה מקמח שקדים בטעם שוקולד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגה מקמח שקדים בטעם שוקולד

חומרים:

כוס קמח שקדים

כפית סודה לשתיה

1.5 כף קפה נמס מעורבב עם

2 כפות מים חמים

חצי כוס דבש

חצי כוס חלב שקדים או כל נוזל צמחי אחר

2 ביצים

3 כפות חמאת שקדים

לטופינג: כף חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

מערבבים קמח עם סודה לשתיה

מערבבים רטובים עם הקפה והמים

מאחדים בין 2 הבלילות ושופכים לתבנית מרופדת בניר אפיה

מזלפים חמאת בוטנים ומערבבים בקלות עם קיסם

אופים על 180 מעלות במשך 20 דקות או עד שרואים שזה מוכן.

הרשמו לניוזלטר שלנו