חומרים:
כוס קמח שקדים
כפית סודה לשתיה
1.5 כף קפה טורקי מעורב עם 2 כפות מים חמים
2 כפות מים חמים
חצי כוס דבש
חצי כוס חלב שקדים או כל נוזל צמחי אחר
2 ביצים
3 כפות חמאת שקדים
לטופינג: כף חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
מערבבים קמח עם סודה לשתיה
מערבבים רטובים עם הקפה והמים
מאחדים בין 2 הבלילות ושופכים לתבנית מרופדת בניר אפיה
מזלפים חמאת בוטנים ומערבבים בקלות עם קיסם
אופים על 180 מעלות במשך 20 דקות או עד שרואים שזה מוכן.