נגיסי עוף אפויים בציפוי קמח שקדים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נגיסי עוף אפויים בציפוי קמח שקדים

חומרים:

חזה עוף

ביצה

רבע כפית מים

חצי כוס קמח שקדים

1 כפית כמון

רבע כפית פפריקה

חצי כפית אבקת שום

רבע כפית מלח

חצי כפית אבקת צילי

אופן ההכנה:

חממו תנור ל180 מעלות, רפדו תבנית בניר אפיה

בקערה בינונית ערבבו את הקמח עם התבלינים

בקערה נפרדת ערבבו את הביצה עם המים

חתכו את חזה העוף לחתיכות בגודל ביס, הכניסו אותן לקערה עם הביצה וערבבו עד שיהיו מצופות בכל צדדיהן

הכניסו את חתיכות העוף המצופות בביצה לקערה עם התבלינים וערבבו עד שיהיו מצופות לחלוטין בתערובת

העבירו את חתיכות העוף לתבנית האפיה למשך 12- 15 דקות עד שיזהיבו, הוציאו והגישו חם.

הרשמו לניוזלטר שלנו