פשטידת קישואים
6 קישואים בינוניים, פרוסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
2 כפות שמן
1 בצל גדול, פרוס
1 כוס פטריות משומרות, לבחירה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס גבינת קוטג'
חצי כוס גבינה לבנה 5%
חצי כוס גבינה צהובה, מגוררת
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כ 10 דקות עד להשחמה.
מוסיפים את הקישואים, מכסים ומאדים כ 10 דקות.
מעבירים את הבצל והקישואים לקערה ומוסיפים את הפטריות, התבלינים, גבינת הקוטג',
והגבינה הלבנה.
מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית אפיה, מפזרים מעליה מחצית מכמות הגבינה הצהובה, ומוסיפים את יתרת התערובת.
מכסים ואופים בחום של 170 מעלות כ 45 דקות. מסירים את הכיסוי, מפזרים את יתרת הגבינה הצהובה, אופים 15 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מגישים מיד.
פשטידת קישואים
השארת תגובה