עוגת שכבות תמרים

עוגת שכבות תמרים

החומרים לבצק: 8 כוסות קמח שקדים 1 כפית סודה לשתיה 1/3 כפית מלח 1/4 כוס דבש 1/4 כוס שמן 3 ביצים אופן ההכנה: לערבב במיקסר את כל החומרים. לחלק את הבצק לשלושה חלקים: 2 חלקים לשטח על ניר אפיה משומן ולאפות 10 דקות, את החלק השליש להקפיא. קשה לרדד את הבצק ולכן יש לשים גם

קרא עוד ←
מאפינס טעימים

מאפינס טעימים

  2.5 כוסות קמח שקדים 1/4 כוס חמאה מומסת או 1/4 כוס יוגורט ביתי או 1/4 כוס מיץ פירות או רסק תפוחים. 1/2 כוס דבש 1/2 כפית סודה לשתיה 1/8 כפית מלח 3 ביצים אופן ההכנה בבלנדר: לאחר טחינת האגוזים לקמח (או שימוש בקמח שקדים קנוי) מוריקים אותם לקערה.מערבבים דבש וביצים בבלנדר.מוסיפים תערובת ביצים לקמח

קרא עוד ←
לחם שקדים

לחם שקדים

החומרים: 5 ביצים שלמות מעט מלח 1/4 כוס שמן 1/4 כוס דבש או סוכרזית 7-8 כוסות קמח שקדים אופן ההכנה: להקציף את הביצים חזק כ-10 דקות. להוסיף באיטיות את שאר החומרים ולערבב בצורת קיפול. לאפות בתבנית חד-פעמית מאורכת 10X20 בחום של 160 מעלות כשעה עד שמשחים יפה מלמעלה. לאחר שהלחם מתקרר פורסים פרוסות דקות ומייבשים

קרא עוד ←
פשטידת קישואים

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים 6 קישואים בינוניים, פרוסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ 2 כפות שמן 1 בצל גדול, פרוס 1 כוס פטריות משומרות, לבחירה 1 כפית מלח חצי כפית פלפל שחור חצי כוס גבינת קוטג' חצי כוס גבינה לבנה 5% חצי כוס גבינה צהובה, מגוררת מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כ 10 דקות עד להשחמה.

קרא עוד ←
קיש פטריות

קיש פטריות

קיש פטריות 1 כוס פטריות טריות או משומרות 2 בצלים גדולים, פרוסים 2 כפות שמן חצי כפית מלח רבע כפית אגוז מוסקט – לבחירה רבע כפית קארי – לבחירה רבע כפית פלפל שחור 1 כפית אבקת שום 4 ביצים 1 כוס גבינת קוטג' או גבינה לבנה כוס ורבע גבינה מגוררת מכל סוג שהוא מחממים שמן

קרא עוד ←